Clienti


Gradina Padurii indeplineste toate conditiile necesare pentru livrarea catre marile lanturi de magazine din Romania prin procesul integrat de verificare permanenta a calitatii si un sistem de logistica performant.


logo auchan

Hipermarketul Auchan ofera cea mai larga gama de produse din Romania. Exista peste 30 de hipermarketuri in tara, iar brandul este prezent in 15 tari de pe 3 continente.

logo billa

Billa este un lant de magazine cu radacini austriece. Brandul promoveaza produsele proaspete si preturile avantajoase. In Romania exista peste 80 de magazine Billa.

logo carrefour

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial, operand mai multe tipuri de magazine. In Romania exista peste 150 de magazine Carrefour.

logo kaufland

Kaufland este un hipermarket cu radacini germane. In Romania exista peste 100 de magazine. Acest brand promoveaza consumul de produse provenite de la producatori regionali.

logo lidl

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine de tip discount din Europa. Dispune de magazine in aproape toate tarile europene, iar in Romania exista peste 150 de magazine Lidl.

Departament Distributie

BOGDAN CHIS
Tel: +40 722 555 008
E-mail: contact[at]gradinapadurii.ro